WORKOUT MAMAMLEDIG

Vi blandar det bästa från gruppträning med personlig träning. Glädje, energi, pepp och kunskap. Ny start varje månad

Vårt populära koncept Workout Mammaledig är träning i grupp och passar både dig som är gravid och dig som har bebis på utsidan. Du kommer att lära dig hur du anpassar träningen efter just dig och din dagsform vilket gör att du kan vara med på träningen vare sig du är höggravid eller nyss fött barn eller om du ser dig som otränad eller mer vältränad. Varje månad startar en ny omgång och du kan hoppa på när det passar dig. 

En omgång av Workout Mammaledig innehåller två pass i veckan under fyra veckor. Varje vecka består av ett pass 3D workout och ett Movementpass. 3D workout fokuserar på att lära dig att hitta dina styrkor och svagheter för att utvecklas och utmanas. Under Movemnetpasset fokuserar vi mer på rörelserna som kroppen behöver kunna prestera i under en mammavardag. Båda passen är styrkebaserade pass. Vi använder procedos plattform9 och gummiband.  Du kan alltid anpassa övningarna och göra dom tyngre eller lättare och mer eller mindre flåsiga. Du behöver inte vara orolig för att passen är för tunga eller för lätta för dig. Det är du och dina förutsättningar som bestämmer hur passet utformas för just dig.

Workout Mammaledig är konceptet som ger dig effektiv och rolig träning med en starkare och mer hållbar mammavardag i fokus. Dina förutsättningar och mål sätter ribban för träningspassen. Workout Mammaledig passar både dig som är gravid och dig som fött barn

2 träningspass per vecka

Fika efter varje pass

Personlig vägledning 

Möjlighet till kontroll av magmusklernas återhämtning

Sociala möten

Tips & råd

Övningsbank

Kunskap kring kroppen

Träning och pepp

Workout Mammaledig är fullproppad med energi och pepp. Du får högkvalitativ träning samtidigt som du får möta andra mammor att dela mammalivet med. Vi har flera gruppstarter varje månad och du kommer få möjlighet att träffa flera av våra tränare på de olika passen. I Workout Mammaledig tar vi det bästa från gruppträning och kombinerar med personlig träning. Ett konstandseffektivt upplägg där vi ser till helheten. ENERGI!, genom träning och gemenskap. Antal platser per grupp är anpassade efter att våra coacher ska kunna hålla en höga nivå och finnas där för alla. Antal platser per grupp är begränsat till 12 personer. Tillsammans skapar coachen och alla deltagare en positiv stämning som ger mycket energi.  Att tillhöra en grupp där man peppar och motiverar varandra resulterar i fler genomförda träningspass och snabbare träningsresultat.

- Rolig och effektiv mammaträning

- Funktionell bäckenbottenträning

- Rehab/träning

- Träna med din bebis

- 4 veckor

- 8 träningspass

950 kr

Anpassa utan att begränsa genom rörelsefokuserad mammaträning