VAD SÄGER VÅRA KUNDER

IMG_7343.jpg
bild7.JPG

Idag kändes kroppen trött men i övrigt känner jag hur träningen verkligen hjälper mig på alla sätt. orkar mer och jag märker  att det sker successivt känns helt fantastiskt. Jag är så glad för att jag hittat hitför jag blir verkligen motiverad av passen då dom är varierande och roliga.

bild2.jpg

Alltså wow  era  pass, s bra! Alla övningar är så vad man gör dom till. Idag var min kropp inte riktigt vad jag önskar men körde passet efter vad kroppen ville/orkade.

IMG_5165.jpg

Tack! Körde passet och jag är helt såld. Dock tror jag inte jag kommer ur sängen imorgon. Känner redan av passet. Detta behövde min kropp och jag. Tack!

IMG_7723.jpg
bild4.jpg

Har inte kunnat göra andra övningar som jag fått av sjukgymnasten för att det gjort för ont efteråt. Men det här var toppen, så glad för att jag kunde vara med!

IMG_7343.jpg

Vilket pass! och inte kände jag av ländryggen heller. Du är grym! Tack för alla tips du ger, har gjort underverk för mig och mon kropp

bild7.JPG

Genialt pass! Jag är så förundrad över hur de här övningarna (de flesta iaf) känns så bra för kroppen. Även om det är tuff träning så känns den ändå snäll. Som att man ger kroppen kärlek samtidigt. Tack!

bild2.jpg

Tack för att du förklarar så bra. Gjorde mina rörelser mindre och fokuserade på vilken fot som skulle ha tyngden, kändes så mycket bättre.

IMG_5165.jpg

Jättebra pass! Skönt och effektivt, bra att få alternativa sätt med bebis. Idag var det rotationsövningen med bebis (serveringsfatet) som var min räddning.

IMG_7723.jpg

Tycker att passen har varit så bra, känns som att andra periodens  pass varit lite tuffare och det är sååå kul. Skönt att ta i och bli svettig. Gillade när det var lite "hopp" i fredagspassen. Skönt att börja få in det lite

bild4.jpg

Den absolut största skillnaden jag känner är kontakten med rumpan. Tidigare har många övningar känts mestadels i baksida lår men efter dessa träningar har jag i princip alltid träningsvärk i rumpan. Fantastiskt!!

IMG_5165.jpg

Va kul det var att träna! va lite skeptisk till om jag skulle klara av och vara med då jag vaknade med värk i hela ryggen. Försökte i  alla fall och under träningen försvann smärtan

IMG_7723.jpg
bild4.jpg