FRIDA

FRIDA

Träning ska vara roligt och inspirerande. Jag vill att din träning ska ge dig bättre förutsättningar för att leva det liv du vill med en kropp och knopp som jobbar med dig. Jag ser fram emot att få jobba med just din unika kropp och hjälpa dig att skapa strategier för just dig. Jag vill ge dig redskap för större rörelsefrihet och samtidigt jobbar vi med dina målsättningar i fokus. Av mina utbildningar och erfarenheter så ligger AFS mig allra varmas om hjärtat. Genom denna kunskap i hur kroppen fungerar i rörelse kommer jag att bjuda dig på effektiv träning. Vilken typ av rörelse du än behöver och vill kunna utföra så kommer jag utmana dina styrkor och jobba med dina svagheter på ett roligt och inspirerande sätt. 

FRIDA

Utbildning;

GIFT, applied functional science, Gray institute

Starkare Mammor tränarutbildning

Procedos 3D movement trainer

3D mamma

P9 trainer

SAFE Kostrådgivning

SAFE Lic. personlig tränare

Cert. Mammamagetränare

Bootcamp trainer

IMG_5891.jpg
 

JOHANNA

Jag älskar att väcka träningsglädjen hos de jag träffar och få saker slår när jag får någon att verkligen längta till nästa pass. För mig är det viktigt att vi jobbar varierat, samtidigt som vi kan nörda ner oss i ditt specifika mål eller det som är extra utmanande för dig och din kropp. Jag jobbar just nu heltid med Starkare Mammor och träffar dagligen en rad olika personer, med alla olika förutsättningar och utmaningar. Alla möten är unika, vilket gör mitt jobb extra roligt! Om du har bestämt dig för att ta din träning vidare, så gör jag allt för att du ska lyckas!

Min kärlek och mitt intresse för träning och hälsa har växt fram genom mitt egna behov av att röra på mig för att må bra. Min kropp var i stort behov av rörelse och träning efter min första graviditet och sedan dess har träningen varit en stor och viktig del av mitt liv. Jag har haft en längtan efter att även kunna jobba med träning och valde därför under 2019 att satsa på en karriär inom träning och hälsa, och utbildade mig till personlig tränare. Mitt fokus och största intresse är mammakroppen och det är där jag lägger min tid på att utvecklas och utmanas. Mitt mål är att du ska tycka att träningen är rolig, utvecklande och utmanande och jag ser fram emot att få följa just dig på din resa.

Utbildning;

-​GIFT, applied functional science, Gray institute

-Lic. Personlig tränare - Safe education

-Lic. Kostrådgivare - Safe Education

-Starkare Mammor tränarutbildning

-Hälsocoach - The academy

-Onlinecoach - The academy

-Cert. Stark genom klimakteriet - Monika Björn

IMG_20210604_190219.jpg

ISABELLE

Jag brinner för att få dig att må bra i kroppen, för känslan av att känna
sig stark och energifylld är magisk. Våra kroppar är unika och jag inspireras av att möta dig där du är, där vi tillsammans kommer fram till en plan för hur vi ska lägga upp träningen mot just dina mål.
Mitt hjärta brinner stark för att hjälpa dig med smärta och problematik, till att bli smärtfri på ett så lustfyllt sätt som möjligt. Träning ska vara kul för då är oddsen högre att den genomförs!
Min egna träning är varierande, det som alltid finns där är löpningen, jag älskar det! Jobbar även med utbildning för tränare och instruktörer.

bellaprofil2_edited_edited.png

Utbildning;

GIFT, applied functional science, Gray institute, Detroit. Fascia terapeut

Diplomerad massör
The Academy Lic. Personlig tränare

KY-utbildning ”Certifierad hälsoutvecklare”

Pe one & Pe performance instruktör

3D-mamma
3D-funktion
Global Yoga instruktör

Flertalet Les Mills koncept

 

Anpassa utan att begränsa genom rörelsefokuserad mammaträning