PERSONLIG TRÄNING

IMG_5916.jpg

Våra tränare jobbar efter våra ledord, värdeord och redskap.

Anpassa utan att begränsa TM

Rörelsefokuserad mammaträning

Fokuserad bäckenbottenaktivering (tampongrörelsen)

Individuell träning med Starkare Mammor

När du investera i personlig träning ger du dig själv de bästa förutsättningarna till att jobba med just dina unika styrkor och svagheter.

Anledningen till att välja personlig träning varierar bland våra kunder. För en del är PTn dragplåstret och den bokade tiden varje vecka som gör att hen får till regelbunden träning och behåller motivationen. Andra väljer personlig träning för att investera sin tid i just sina egna specifika målsättningar. Det kan vara specifika rehabbehov eller målsättningar som gör att du vill lägga din träningstid på personlig träning. Personlig träning är för dig som vill få allt ljus på bara dig och snabbt få resultat. Personlig träning ger våra tränare förutsättningar för att lära känna din kropp snabbare och anpassa alla övningar helt efter dina förutsättningar. Utmana dig där du behöver och anpassa efter dina behov. Du väljer hur ofta du tränar med din PT. Många av våra kunder tränar mellan 1-3 ggr/vecka med sin PT. Det är också vanligt att varva mellan våra olika koncept. Vi har kunder som är med på Workout Mammaledig en månad för att sen köra PT en månad för att sen varva en månad med både PTklipp och gruppträning. 

Det finns många olika sätt att lägga upp din träning på. Fundera på vad som passar dig bäst och vad som kommer att ge dig bäst resultat samtidigt som det är hållbart för din övriga vardag. Ett populärt alternativ är också PT Duo. Personlig träning tillsammans med en kompis. Ett roligt och priseffektivt upplägg. Prata med en av våra tränare om du är intresserad eller vill hitta en träningspartner. Flera hittar varandra via vår gruppträning och kör vidare i PT duo

Din tid där allt handlar om dig. Dina målsättningar, dina styrkor/svagheter. Din utveckling!

Alla våra coacher är utbildade och erfarna personliga tränare och arbetar med individuell träning. För att boka in personlig träning så kontaktar du tränaren direkt. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan genom att trycka på respektive tränares namn. Är du osäker på vem som kan passa dig så maila oss så guidar vi dig rätt. Alla våra tränare är riktiga stjärnor, alla med olika kvalitéer. När du väljer personlig träning hos oss kan du välja på flera olika paket där möjlighet till delbetalning finns. Våra tränare finns i Enskede där vi kan hålla pass både inomhus och utomhus. Vissa tränare tar även emot klienter i området där dom bor. Läs mer om det under respektive tränare. 

Våra tränare jobbar efter våra ledord, värdeord och redskap.

- Anpassa utan att begränsa TM

- Rörelsefokuserad mammaträning

- Fokuserad bäckenbottenaktivering (tampongrörelsen)

PRISER

1 h

6 pack PT60

1250 kr

5400 kr (900 kr tim)

15 pack PT60

12 750 kr (850 kr tim)

25 pack PT60

20 625 kr (825 kr tim)

6 pack PT60 DUO

8100 kr (1350 kr tim)

15 pack PT60 DUO

19 125 kr (1275 kr tim)

25 pack PT 60 DUO

30 875 kr (1235 kr tim)

PT DUO

Priset är för två personer

Anpassa utan att begränsa genom rörelsefokuserad mammaträning