bild9.jpg
Namnlös design (1).png

ONLINETRÄNING MED STARKARE MAMMOR

Anpassa utan att begränsa genom rörelsefokuserad mammaträning. Vår onlineträning är utformad för att du ska kunna träna på hemmaplan. Precis som när du träffar oss live så innehåller vår träning inte bara övningar utan vi lägger stort fokus på coachning för att lära dig att skapa träningspass som passar dig. Dina förutsättningar, mål och behov står i fokus!

22D6BD2F-29B1-43B3-BF58-C060BF063646.png

Workout Mammaledig
-ONLINE-

Workout Mammaledig ONLINE är konceptet för dig som vill få hem mammaträningen till dig. Vårt onlinekoncept håller hög kvalité och precis som i våra fysiska grupper så är workout mammaledig inte bara ett träningspass utan vi lägger stort fokus på att du ska lära känna din kropps styrkor och svagheter. Kunskap som du kommer att ha nytta av både kortsiktigt och långsiktigt..

Vår onlineträning ger dig

  • 3 träningspass per vecka

  • Guidande coachning

  • Tips & råd

  • Övningsbank

  • Träna när du vill

  • Kunskap kring kroppen

Workout Mammaledig (11).png

Workout Mammaledig ONLINE är konceptet för dig som vill få rolig och effektiv mammaträning hem till dig. 

Vårt mål är att du ska lära dig massor om dig själv. Du kommer därför att under varje träningspass att bli coachad och få redskap som hjälper dig att göra träningen unik och anpassad efter dina förutsättningar och behov.

 

En träningsperiod med Workout Mammaledig består utav 12 träningspass. Träningsplaneringen som vi rekommenderar är måndag/onsdag/fredag kl 10:00 men du kan självklart planera veckorna precis så som du själv vill. Det spelar ingen roll vilken av Workout Mammaledig online som du väljer utan alla pass kan anpassas efter din dagsform och dina förutsättningar. Ju mer du lär dig om dig själv och din kropp desto mer kommer du att kunna anpassa, utmana och utvecklas.  Kör passen i den ordning som dom ligger från 1 -12. detta då tränarens coachning kan ändras längs vägen från start till när du närmar dig slutet av en omgång. Träningen kräver inga redskap men du tar det du vill och har hemma. Det kan vara leksaker, mjölkpaket, gummiband, egen kroppsvikt, hantlar etc.

Workout Mammaledig (11).png

Häng med oss online!

Vår onlineträning har vuxit under 2020 och med hjälp av feedback från deltagarna har vi kunnat utforma en plattform där vi kan leverera det som vi sett att deltagarna vill ha med sig och som vi känner oss mer än nöjda och stolta över. Högkvalitativa träningspass med fokus på kunskap om kroppen. Vi tränar dig samtidigt som vi lär dig att bli din egen coach på hemmaplan. Du kommer att lära dig hur du anpassar utan att begränsa vilket innebär att du lär dig hur du gör en övning mer anpassad efter dina förutsättningar och din dagsform för att på så sätt få ut som mest av passet. Träningen kräver inga redskap men om du vill och har träningsredskap hemma så kommer du kunna använda dig av dom när du känner att det pass dig i en övning. Vår tränare Frida som håller i passen jobbar för det mesta med en leksak eller ett mjölkpaket vilket gör träningen tillgänglig för alla. Men har du andra redskap hemma så som gummiband eller hantlar så kommer du kunna använda det där du känner att det passar dig

Välj en bootcamp

Det finns 6 stycket Workout Mammaledig ONLINE att välja mellan. Det spelar ingen roll vilken du väljer. Dom är benämnda med siffror men det spelar ingen roll i vilken ordning du köper eller genomför dom olika. Alla övningar och pass går alltid att anpassa efter dina förutsättningar och efter dagsformen. Därför finns det ingen förbestämd progressionsordning att genomföra passen på. Vi vill att du ska lära dig att alltid kunna anpassa övningar så att dom passar dig. Det kommer att skapa trygghet till kroppen samtidigt som dina pass alltid blir effektiva för din kropp. Det kan däremot vara bra att hålla sig till ordningen i passen från 1-12 då coachningens tempo kan ändras på resan genom veckorna. Du kommer att utvecklas under veckorna samtidigt som du får redskap för att kunna gasa och bromsa efter din dagsform och förutsättningar. Under träningarna så är det du som bestämmer vad du har med dig för redskap.

En, tre eller 6 månader

Du kan vara med på Workout Mammaledig under en månad och lära dig massor om dig själv Eller så väljer du att direkt satsa på ett av våra månadsabonnemang där du får 3 bootcamps alternativt alla 6 bootcamps direkt. Fördelen med dom mer långsiktiga alternativen är att du då också får en månads extra tillgång till dina träningspass. Du har alltså chans att träna extra eller träna ikapp om du missar några pass. Köper du alternativet 3 bootcamps så kommer du att ha tillgång till innehållet under 4 månader. Väljer du 6 månader så kommer du ha tillgång till din sida under 7 månader.

Workout Mammaledig x 1

Detta medlemskap innehållen en omgång av Workout Mammaledig online vilket ger dig 12 pass planerade på 4 veckor. programmet är tillgängligt för dig under 4 veckor

750 kr/ mån

750 kr

Workout Mammaledig x 3

Detta medlemskap innehåller 3 omgångar av Workout Mammaledig online vilket ger dig 36 pass planerade på 12 veckor. Programmet är tillgängligt för dig under 16 veckor

1650 kr

550 kr/ mån

Workout Mammaledig x 6

Detta medlemskap innehåller 6 omgångar av Workout Mammaledig online vilket ger dig 72 pass planerade på 24 veckor. Programmet är tillgängligt för dig under 30 veckor

2490 kr

415 kr/ mån

Anpassa utan att begränsa genom rörelsefokuserad mammaträning